17 DE MARÇ: GINCANA A CASA!!

ON SÓN LES JOIES DEL REI?

Bon dia!!!,
Famílies, he pensat que una gimcana casolana, pot agradar molt als Robots!
L’he pensada en relació al projecte així poden recordar els continguts treballats.
Si teniu disfresses per ambientar seria genial, imaginación al poder! . La idea es tornar a aquella època, que recent hem estat treballant a classe i passar una estona divertida.
Recordeu numerar les pistes, ja que una us portarà a l’altra i amagar-les allà on toca.
A la pista final esbrinaran la solució, és aquí on hauríem de deixar alguna cosa de recompensa: caramels, galetes, alguna cosa que els agradi.  A gaudir!!


“Com ja sabeu als castells hi viuen diferents personatges. Rei, reina, princesa, soldats, cavallers, camperols, artesans... Tots aquests protegits dins del castell amb una forta porta, anomenada porta caladissa, i que a la vegada està protegida pel pont llevadís i la fossa que envolta al castell perquè ningú hi pogués entrar. Concretament els reis, viuen a la Torre d’homenatge, molt protegits pels soldats, però un dia va passar una cosa inesperada. Tot i amb tanta protecció ,el rei no troba els seus tresors, han desaparegut!!! Qui els deu haver robat??? Voleu ajudar al rei a esbrinar qui els té??? Hauràs de superar totes les proves!!”

PISTES:

1-ENDEVINALLA:
Sóc de pedra, fred i molt gran.
Et protegiré en aquesta casa especial. Si ets una persona convidada, entraràs per l’única entrada, i si no ets benvingut, al fos quedaràs retingut.
Qui sóc?__________________ (Castell)
A quina estança de casa dorms? Busca la pista número 2.

2-Resol l’activitat per poder trobar el tresor.
On ens rentem les mans? Busca la pista número 3.

3- Has aconseguit trobar les diferències?? Ho estàs fent moooolt bé!! El Rei no recorda quantes joies en tenia. Tenia 7 joies, però li va regalar 2 a la reina, quantes joies li queden?_____________________(5)
On guardem els aliments per a mantenir-los conservats? Busca la pista número 4.


4- Ets molt bo en resoldre problemes!!! Llavors són 5 les joies que ha perdut. Qui les deu poder tenir?? Quines persones vivien als castells, les recordes? Escriu el nom de tres personatges:__________________________________________________
(Rei, reina, princesa, cavaller, artesans, camperols, bufons....)
Ves allà on dormen altres familiars de casa teva i busca la pista número 5.

5-Estem apunt de trobar el tresor!!! Qui creus que ha pogut trobar les joies del rei??? Completa el dibuix i trobaràs la solució!


Un barret molt vistós, deu ser d’algú molt graciós!:_______________(BUFÓ)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PRESENTACIÓ PREHISTÒRIA

 Avui la Nia, ens ha fet l'última presentació del nostre projecte: ens ha explicat que són els geèlegs i quines funcions fan. Aquí acabe...