La llibreta viatgera se'n va amb l'Eric!!

L'últim cap de setmana la llibreta va marxar amb l'Eric!! Ens va explicar que divendres va anar a jugar a fútbol!! Dissabte va venir la seva cosina u¡i van estar jugant tota la tarda amb les joguines!! Diumenge al matí van anar al Cosmocaixa i van veure moltes cosetes dels dinosaures, i a la tarda van anar a casa de la seva padrina del cole!! Quin cap de setmana més complet!!! Gràcies família!!
Ja hem acabat amb la segona ronda de la llibreta!! Moltíssimes gràcies a tots per compartir amb nosaltres els vostres caps de setmana!!!








3 comentaris:

  1. Que contento contando su fin de semana a sus amiguitos , aissss cuantas aventuras guarda la llibreta viatgera , a sido un placer colaborar en este y todos los proyectos , gracias 😘😘😘

    ResponElimina
  2. Pero que guapos explicando su fin de semana. Como les gusta todo lo que esté relacionado con los dinosaurios. ☺☺😍

    ResponElimina
  3. Aquesta llibreta marxa plena d' aventures i anècdotes! Una altra gran idea per tal de fomentar l' escriptura, el parlar en públic i un munt de coses ben importants! Bona feina, lleons!

    ResponElimina

FIRA DEL CONSUM RESPONSABLE

 Avui a l'escola, els nens i nenes de l'ESO ens han preparat diferents botigues amb objectes que han fet ells a mà, per poder compra...