La llibreta viatgera se'n va amb l'Eric!!

L'últim cap de setmana la llibreta va marxar amb l'Eric!! Ens va explicar que divendres va anar a jugar a fútbol!! Dissabte va venir la seva cosina u¡i van estar jugant tota la tarda amb les joguines!! Diumenge al matí van anar al Cosmocaixa i van veure moltes cosetes dels dinosaures, i a la tarda van anar a casa de la seva padrina del cole!! Quin cap de setmana més complet!!! Gràcies família!!
Ja hem acabat amb la segona ronda de la llibreta!! Moltíssimes gràcies a tots per compartir amb nosaltres els vostres caps de setmana!!!








4 comentaris:

  1. Que contento contando su fin de semana a sus amiguitos , aissss cuantas aventuras guarda la llibreta viatgera , a sido un placer colaborar en este y todos los proyectos , gracias 😘😘😘

    ResponElimina
  2. Aaaaayyyy ya se acaba la llibreta viatgera!!! Cuantos fines de semana en sus paginas!!

    ResponElimina
  3. Pero que guapos explicando su fin de semana. Como les gusta todo lo que esté relacionado con los dinosaurios. ☺☺😍

    ResponElimina
  4. Aquesta llibreta marxa plena d' aventures i anècdotes! Una altra gran idea per tal de fomentar l' escriptura, el parlar en públic i un munt de coses ben importants! Bona feina, lleons!

    ResponElimina

PRESENTACIÓ PREHISTÒRIA

 Avui la Nia, ens ha fet l'última presentació del nostre projecte: ens ha explicat que són els geèlegs i quines funcions fan. Aquí acabe...