Els dinosaures!!

Aquest dijous la Lucía ens va portar ous de dinosaure congelats!! Els vem posar amb aigua i poc a poc es van anar desfent fins que van nèixer tots!! Vem estar tot el dia emocionats mirant a veure si neixien!! Una activitat molt xula!! També va portar unes galetes d'ous de dinosaures per esmorzar!! Moltes gràcies!!






Desprès vem convidar als companys de P3 i P4 per a convertir-nos en arqueòlegs i picar i descobrir el fòssil que ens va portar la Lucía!! Vam haver de picar molt i molt fins a conseguir-ho, per tant, vem veure que es una feina dura. Ens va agradar molt l'experiment i vem gaudir moltíssim!!
















El nostre racó dels dinosaures!! Gràcies per tot el material que esteu portant!!!


4 comentaris:

  1. Que chulisimas y divertidisimas todas las actividades que estáis haciendo con el proyecto de los dinosaurios , descubriendo y aprendiendo un montón, de una manera tan divertida 😊😊😊y que raco más chuli os esta quedando , Bravo lleons 👏🏼👏🏼👏🏼

    ResponElimina
  2. Com ela agrada treballar per projectes, descobreixen un munt de coses i s' ho passan pipa!! A casa ens encanta preparar activitats, val la pena només pee veure les seves carones!!

    ResponElimina
  3. Xulíssima, l'activitat dels ous i dels paleontòlegs! Com mola P5! Estan entusiasmats amb tot el que fan, encanta 😍😍😍

    ResponElimina
  4. Que chulo y entretenido!!! Asi da gusto aprender!!!

    ResponElimina

TALLER SOBRE LA CURA DE LES DENTS

A l'escola han vingut un grup d'alumnes que estan estudiant Odontologia, a fer-nos un taller sobre com hem de cuidar les dents, quin...