La llibreta viatgera se'n va amb el Sergi G.!!

Aquest cap de setmana el Sergi G. s'ha emportat la llibreta viatgera. Ens ha explicat a tots el que ha fet durant aquests dos dies. Ha dibuixat una cabaña dalt d'un arbre, i ens ha explicat que no tenien ni aigua, ni llum ni electricitat. També ens ha explicat que va anar amb ruc i es va tirar per una tirolina. Totes aquestes vivències les ha compartit amb la seva amiga i companya de classe Lucía! S'ho ha passat genial i ens ha dit que va veure bolets i pipi de gamusinos com a les colònies!! Moltes gràcies per compartir amb nosaltres el teu cap de setmana!!









4 comentaris:

  1. Gràcies per deixar-nos viure aquesta experiència amb el Sergi. S'ho va passar genial el cap de setmana i el "colofón" va ser fer el dibuix per haver d'explicar-ho avui als seus companys. Merci!

    ResponElimina
  2. M' encanta aquesta activitat! Com està d' orgullós i feliç en Sergi explicant les seves aventures i com els seus companys es mostren atents i bocabadats! Són estones que no tenen preu!

    ResponElimina
  3. Que finde más guay Sergi!!!! Que contento se le ve explicando su aventura y los demás sin perder detalle 😉😉😉

    ResponElimina
  4. Andaaa que Finde más Divertido Sergi y que Dibujo más chulo. Que divertida es la Libreta Viajera😊😊

    ResponElimina

PRESENTACIÓ PREHISTÒRIA

 Avui la Nia, ens ha fet l'última presentació del nostre projecte: ens ha explicat que són els geèlegs i quines funcions fan. Aquí acabe...