Benvinguts al nou curs!!!

Hola famílies!! Un any més tornem a trobar-nos desprès d'unes llargues vacances!! Iniciem un nou curs on espero que continuem compartint noves experiències i vivències tots plegats!! Estic molt contenta de poder continuar formant part del creixement i educació dels que ja fa temps són una gran part de mi!! Aquest any ho fem com a lleons i en l'últim curs de l'etapa d'infantil!! Si, es fan grans! I, això també vol dir que aprendem moltíssimes coses noves!! Us animo a que contineu participant en aquest espai que tenim per compartir els dia a dia dels vostres fills!! Una finestretra que us permet veure el que treballem dia a dia, les estones de pati, de joc...molt important per a poder aprofitar i  conversar amb ells sobre què han fet a l'escola!!

Benvinguts al nou curs i com sempre us dic aqui estem per al que faci falta!!

Un grup amb moltes ganes d'aprendre!


4 comentaris:

  1. Ha sido una grata sorpresa saber que sigues con ellos un año más....son tus niños y tu para ellos su Marta...bueno y para nostros también je je. Hass sido y seguiras siendo este año un pilar superimportante en su aprendizaje.
    Gracias por ser como eres....buen inicio de Curso Guapa

    ResponElimina
  2. Com trobava a faltar mirar el nostre blog!! Marta, estem tots súper contents de que continuïs amb nosaltres un any més! Bon inici de cur, bonica i gràcies per tot!

    ResponElimina
  3. Bon inici de curs a tothom!! Els lleons i lleones estan requete contents amb la seva senyo, que és com una segona mami, tan per a ells com per a nosaltres.
    Que vagi molt bé aquesta última etapa junts!

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules!! Dóna gust llegir aquests comentaris!! :)

    ResponElimina

TALLER SOBRE LA CURA DE LES DENTS

A l'escola han vingut un grup d'alumnes que estan estudiant Odontologia, a fer-nos un taller sobre com hem de cuidar les dents, quin...