PARC DE BOMBERS

Avui hem anat al parc de bombers!! una visita que ha fet molta il.lusió als lleons. Primer hem anat a una aula que hi ha dins del parc on ens han explicat les funcions que realitzàven, els tipus de vehicles dels que disposen, el que hem de fer per prevenir i actuar en cas d'algun accident. També hem vist una petita història/conte que ens ha agradat molt. A continuació ens han ensenyat tot el vestuari que fan servir i ens han deixat provar el casc!! a més a més era el casc vermell, que és el que porta el cap, ja que la resta de bombers porta un casc de color blanc. Ens ha encantat poder provar-nos el casc!!
Després hem pujat a veure els vehicles, hem vist la quantitat de mànegas que tenien, totes les eines... fins i tot hem pogut entrar al camió!!
També ens han regalat una revista on hi ha molta informació de Bombers, i un ens el quedem per a la biblioteca de la classe.


































1 comentari:

  1. Que mañana mas interesante!!! Habran aprendido un montón. Venian muy contentos con la experiencia. Que envidia que han subido a un camión de bomberos!! Que guai!!!

    ResponElimina

MOTXILLA VIATGERA!

 La Rocio ens ha portat avui la motxilla viatgera: primer, ens ha ensenyat tres sirenes que són les seves nines preferies; després un joc de...