LA CAPSA DE LLETRES DE LA CLASSE

Famílies,  aquí us deixo una mostra de la capsa de lletres que tenim a la classe. Com vam parlar a la reunió, aquesta, será una capsa per tenir-la a casa, on anireu possant les lletres a mida que les anem aprenent.  Es poden fer diferents jocs, com ara, confegir paraules a mida que anem coneixent les lletres, també podeu imprimor dibuixos per poder associar-los amb les paraules...Ús animo a que la feu servir i aprotiteu les ganes que tenen els vostres fills d'iniciar-se a la lectura.

7 comentaris:

 1. Muy buena idea Iker parece muy emocionado de hacer su cajita letras de casa y dice que es para jugar! A ver qué tal nos va!

  ResponElimina
 2. Gracias Irene por la idea. Los peques ilusionados por hacerlo y aprender.

  ResponElimina
 3. Gracias Irene por la idea. Los peques ilusionados por hacerlo y aprender.

  ResponElimina
 4. Hola famílies! Ja també els vaig veure molt emocionats amb les capses. Espero que segueixin així tot el curs i que sigui una eina que valgui la pena per aprendre, i gaudir de la lectura i escriptura. Gràcies per la vostra col.laboració! Ús anireu possant exemples i paraules que treballem a laclasse per poder-les confegir a casa.

  ResponElimina

GRADUACIÓ I5

 Per acabar el curs i l'etapa, també compartir-vos els moments tan màgics que vam viure en la graduació dels nostres petits i petites. G...