Els astronautes!!

Aquesta setmana hem finalitzat el projecte dels astronautes. Hem fet diverses activitats molt divertides per a tancar-lo, tot i que hem creat un nou racó a la classe per a tenir-lo fixe i que poguem jugar a astronautes sempre que volguem!!Hem fet un ordinador amb material reciclable!! El següent projecte és dels Jocs Olímpics!!













Hem fet un sistema solar amb planetes fets de plastelina, hem après característiques d'aquests, i també els hem ordenat amb cinta al terra per a veure la distància a la que estan del sol cadascun d'ells.







La mare de la Lucía, també ens ha preparat sorra lunar (farina amb oli de gira-sol) que forma una massa d'una textura semblant a la de la plastelina, i va portar plats per a que cada lleó pogués endur-se la seva petjada a casa amb la bandereta de l'escola!! Moltes gràcies per tot el material i l'activitat tant xula!!




















Hem vist la història de la gosseta Laika en format de conte.



Per últim, també hem dibuixat uns coets molt xulos sobre cartolina negra, i així de bé ens han quedta!!


2 comentaris:

  1. Quina passada de racó, això és treballar un projecte, sí senyor!! No us falta detall, segur que algun lleó voldrà ser de gran astronauta! Moltes felicitats, Marta, per la teva implicació i esforç! Han après un munt de coses i estaven molt motivats en tot moment! I gràcies per deixar-me portar la sorra lunar, ja veig a les fotos que us ho vau passar molt bé!

    ResponElimina
  2. Madre mía!!!!Que raco más chulo os habéis montado lleons , no os falta detalle, me encanta 😍😍que divertido lo de la terra lunar os habrá encantado eso de dejar vuestras huellas, cuantas cosas habéis aprendido con este proyecto y lo mejor cuanto os habéis divertido🕺💃😊😊gracias Marta por las fotos tan chulas que nos pones , para poder ver todos estos momentos y por enseñarles tanto de una forma tan divertida y especial , felicides por tu gran trabajo , guapa 😊😊😙😙

    ResponElimina

MOTXILLA VIATGERA!

 La Rocio ens ha portat avui la motxilla viatgera: primer, ens ha ensenyat tres sirenes que són les seves nines preferies; després un joc de...