Coses varies!!

Ja hem finalitzat el projecte dels dinosaures!! Ara hem començat la prehistòria!! Comencem amb el paleolític!! Com en els projectes d'altres anys, aquest cop, són els lleons amb vosaltres les famílies que es prepararan una pregunta a casa, i haureu de fer un petit mural amb l'explicació i imatges per a que ens ho expliquin a la classe! La setmana vinent començaran les exposicions!! Ja us aniré informant per l'agenda quan li toca a cada nen!! D'entrada, gràcies per la vostra col·laboració!!


L'altre dia, ja que modelem super bé la plastelina, vem fer el nostre nom amb aquesta, i així de bé ens van quedar!!


En estonetes en les que acabem les feines, així de bé ens ho passem muntant castells!! És molt divertit veure les histories que creen a través del joc!! Super important en aquestes edats jugar a jocs manipulatius, simbòlic...la creativitat també es desenvolupa a través del joc.






3 comentaris:

  1. Empezamos nuevo proyecto 👏👏👏. Gracias a tí Marta, un placer colaborar en cada uno de ellos, aportando nuestro granito de arena al aprendizaje de nuestros peques😚

    ResponElimina
  2. Que buen tema!!! La prehistoria da mucho que hablar,me encanta!!!

    ResponElimina
  3. Com treballen i com s' entretenen, ja m' imagino les converses que mantenen mentre juguen, jiji!! Ja estem desitjant preparar el mural de la prehistòria!

    ResponElimina

PRESENTACIÓ PREHISTÒRIA

 Avui la Nia, ens ha fet l'última presentació del nostre projecte: ens ha explicat que són els geèlegs i quines funcions fan. Aquí acabe...