Concert de Nadal!!

Avui ha estat l'últim dia del trimestre, i l'hem celebrat cantant la cançó de Nadal i recitant un poema! Ho hem fet super bé!!!! Estic super orgullosa dels lleons!! Moltíssimes gràcies pel regal, de part del Ferran i meva!! Ens ha encantat la caixa amb tants detallets!! Us desitjo molt bones festes i ens veiem a la tornada!! Gaudiu molt amb la família i dels regalets que us portaran el Pare Noel i els Reis! Aprofito per mostrar-vos els últims desitjos que han escrit!!



















3 comentaris:

  1. Pero que Guapisimos estan todos.Gracias a Ferran y a tí por el gran trabajo que hacéis con nuestros Lleons con ese cariño que os caracteriza. Que disfrutéis de las merecidas Vacaciones. Happy christmas teachers!!😊😊

    ResponElimina
  2. Ai, quina patxoca fan tots a dalt de l' escenari!! Me n' alegro que us hagi agradat el detallet, no és comparable a la vostra implicació i estima pels nostres fills! Ara us toca descansar i recarregar energia pel 2018!!Bones festes, guapos!!

    ResponElimina
  3. Pero que guapisim@s y que Cáritas de felicidad 😊😊😊que fotos más chulas , las del grupo en el escenario , en clase, y la de la abrazo 😍😍😍me alegro que os gustarán los detalles, gracias a vosotros por la vuestro trabajo , cariño e implicación con nuestros peques y papis😍😍😍FELICES FIESTAS Y PRÓSPERO 2018 !!!!
    A disfrutar de estos días y a descansar que os lo habéis merecido , nos vemos a la vuelta 😘😘😘😘😍

    ResponElimina

PRESENTACIÓ PREHISTÒRIA

 Avui la Nia, ens ha fet l'última presentació del nostre projecte: ens ha explicat que són els geèlegs i quines funcions fan. Aquí acabe...